LinkedIn و نکات مهم درباره آن

نام شبکه اجتماعی که به میان می آید اولین چیزی که ذهن مخاطبان را به خود درگیر شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک ، اینستاگرام و … میکند . اما واقعیت این است که شبکه های دیگری نیز وجود دارد که بیشتر جنبه تخصصی دارند تا عمومی . یکی از آنها لینکداین(LinkedIn)  می باشد . این شبکه به گستردگی فیسبوک نیست، زیرا معمولا متخصصان هر حوزه به واسطه‌ انجام امور شغلی و کسب و کار خود در آن عضو شده و بیشتر روابط و پیوندهای دوستی در آن نیز بر پایه ارتباطات شغلی و حرفه‌ای است. با وجود این، کاربران زیادی از سراسر دنیا و ایران در این شبکه بزرگ متخصصان عضو هستند و به تبادل اطلاعات با یکدیگر می‌پردازند.

چرا باید عضو LinkedIn شویم؟

از لینکدین می توان استفاده های بسیاری کرد. لینکدین می تواند شبکه ای برای شما باشد تا بتوانید علاوه براینکه کار خود را پیدا کنید، با حرفه ای های خود در ارتباط باشید. این شبکه اجتماعی می تواند هم برای مشاغل آنلاین مفید باشد و هم کارهای آفلاین. به همین منظور میتوان دلایل عضو شدن در این شبکه را بصورت زیر بیان کرد :

ارتباط مجدد با دوستان قدیمی

امروزه دیگر هر کسی که برای خود صاحب کسب وکاری است، یک اکانت دراین شبکه اجتماعی دارد. حتما هم دوستان قدیمی در مدرسه یا دانشگاه شما نیز در این شبکه برای خود دارای اکانت هستند. شما می توانید با جستجوی حرفه ای که در آن صفحه قرار داده شده است و فقط با ورود نام، آن ها را پیدا کنید و با یکدیگر ارتباط برقرار کنید.

شما را پیدا کنند

با توجه به فعالیت و رزومه هایی که قرار داده اید، دیگر شرکت ها یا افرادی که به دنبال تخصص شبیه شما هستند، شما را نیز پیدا کنند و از این رو بتوانید با آن ها همکاری نمایید.

با متخصصین در ارتباط باشید

در لینکدین گروه های زیادی وجود دارد که هر کدام هدف مخصوص به خود را دارند. شما می توانید با پیدا کردن این گروه ها و فعالیت در آنها با متخصصین حوزه کاری خود آشنا شوید و با آنها در ارتباط باشید.

پیدا کردن شغل

بهترین مکان برای پیدا کردن شغل است. البته برای اینکه بتوانید شغل خود را سریعتر پیدا کنید، باید پروفایل خود را حرفه ای نمایید. بعضی از شرکت ها در پست های خود آگهی استخدام قرار می دهند و می توانید برای آن ها رزومه خود را ارسال نمایید.

حتما بخوانید : نحوه دیلیت اکانت تلگرام

توسعه شغل و بازاریابی

لینکدین دوست بسیار خوبی برای وبسایت های تجاری است و به آن ها کمک می کند تا محصولات خود را راحت تر به فروش برسانند. اگر شما صاحب چنین وبسایت هایی هستید کافیست اطلاعات برخی از محصولات خود را در پروفایل لینکدین تان قرار دهید و از آن پس به ایجاد کانکشن با افراد مختلف بپردازید.

هر فردی که دعوت شما را به عنوان یک کانکشن تازه قبول کند، به عنوان یک مشتری شناخته می شود و احتمال خرید کالایی از سوی آن فرد بسیار بالا است. پس اگر محصولی برای فروش دارید، حتما از لینکدین استفاده کنید.

کمک کردن از دیگران

اگر شما در زمینه تخصص خود به مشکلاتی بر بخورید، لینکدین بهترین شبکه است که می توانید در آن اشکالات خود را در یک پست یا به صورت پیام خصوصی از افراد بپرسید.

ارتباط با شرکت های دیگر

تمامی شرکت ها دارای صفحه یا پروفایل خصوصی برای خود هستند. شما می توانید با عضویت در صفحه آن ها یا اضافه کردن اکانت آن ها به دوستان خود، با آن ها در ارتباط باشید و از نحوه فعالیت آن ها در لینکدین آگاه شوید.

حتما بخوانید : ریپورت اینستاگرام چیست ؟

برای شروع فعالیت در LinkedIN چه کار باید کرد

پس از ایجاد یک حساب کاربری در لینکدین، باید بدانید که این شبکه اجتماعی، فیسبوک یا اینستاگرام نیست و باید در صفحه ایجاد شده به رزومه و سابقه کاری تان در کنار مهارت هایی که در طول فعالیت های خود به دست آورده اید، اشاره کنید.

صفحه شخصی شما در لینکدین، شبیه به یک کارت ویزیت مجازیست که میلیون ها کاربر می توانند به آن دسترسی داشته باشند. به همین منظور به تک تک بخش هایی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم، دقت داشته باشید.

مشخصات شخصی:

مهمترین کاری که باید پس از ایجاد حساب کاربری انجام دهید، ارائه مشخصات شخصی است تا دیگران بتوانند به واسطه آن شما را بشناسند و از این طریق، به راحت ترین شکل ممکن با شما ارتباط برقرار کنند. برای ارائه چنین اطلاعاتی کافیست روی آیکون قلم در بخش Contact and Personal Info کلیک کنید. صفحه ای در پیش روی تان ظاهر می شود که می توانید در آن اطلاعاتی از جمله آدرس ایمیل، شماره تلفن، آدرس پستی، نام کاربری توییتر و URL وبسایت خود را درج کنید.

عکس: 

عکس های بی کیفیت رابرای خود انتخاب نکنید .  استفاده از عکس مناسب در کنار ایجاد ظاهری بهتر برای پروفایل شخصی تان، افراد بیشتری را به سمت صفحه شما جذب می کند. پس حسابی حواس تان را برای انتخاب عکسی مناسب برای پروفایل خود جمع کنید.

حتما بخوانید : رازهای یک بنر تبلیغاتی موفق

عنوان:

 عنوان عبارتیست که در زیر نام شما پدیدار می شود و بازتابی از آن چیزیست که شما به دنبالش هستید. به نوعی توصیف کننده شما و فعالیت های تان است. به همین منظور انتخاب عبارتی مناسب برای این بخش، کار بسیار مهمی است و نیاز به دقت فراوانی دارد.

تصویر پیش زمینه:

در لینکدین ویژگی خاصی تعبیه شده که به واسطه آن می توانید تصویر پیش زمینه ای نیز برای پروفایل خود در نظر بگیرید و ظاهر زیباتری به آن ببخشید. بهتر است از تصویری در این بخش استفاده شود که نمایانگر فعالیت ها یا کسب و کار شما باشد.

تجربیات: 

مهمترین بخش پروفایل شما به همین بخش تجربیات خلاصه می شود. بهترین کار برای پر کردن بخش تجربیات آن است که با مهارت های خود در کسب و کار فعلی تان شروع کنید. افراد باید دلیلی برای دنبال کردن تان داشته باشند و باید از تمامی مهارت ها و تجربه های شما مطلع شوند.

جوایز و افتخارات:

اشاره به جوایز و افتخاراتی که در طی دوران تحصیل یا فعالیت های خود به دست آورده اید، در نظر افرادی که از صفحه شما بازدید می کنند تاثیر بسزایی دارند. از نگاه دیگران به دست آوردن یک جایزه، نشان دهنده توانمندی و قابل اعتماد بودن شماست. پس اگر در طی فعالیت های خود به افتخاراتی نائل شده اید، به هیچ عنوان از ارائه آن ها در صفحه لینکدین خود نهراسید و با سربلندی از جوایز متعلق به خود صحبت کنید.

حتما بخوانید : هوش کسب و کار یا BI چیست ؟

انتشارات و دوره های آموزشی:

این دو قسمت همانطور که از نام شان پیداست، به تمرینات و آموزش هایی که پشت سر گذاشته اید و مقالات یا کتاب هایی که نام شما روی آن ها قرار گرفته است، اشاره می کنند. ارائه چنین اطلاعاتی برای کارفرمایان و افراد دیگر بسیار حائز اهمیت است و ارزش شما را از دید آن ها بسیار بالا می برد.

مهارت ها و توانایی ها:

این بخش به طور اختصاصی روی توانایی ها و چیزی هایی که در آن خبره شده اید، دست می گذارد و از شما می خواهد که تمامی آنچه در طی این دوران فرا گرفته اید را در دسترس دید عموم قرار دهید.

تحصیلات آکادمیک:

اگر به تحیصلات خود یا محل تحصیل تان افتخار می کنید، بهتر است با جزیئات کامل به شرح آن بپردازید. در غیر این صورت بهتر است تنها به محل و مدت زمان دوران تحصیل خود اشاره کنید و از توضیحات اضافه خودداری نمایید.

بگذارید همه پروفایل شما را ببینند

لینکدین یک شبکه اجتماعی کاری است و نباید برای به دست آوردن کسب و کار بهتر، محدودیتی را قائل شد. به همین منظور خارج کردن پروفایل لینکدین از دید عموم کار چندان درستی نیست. شما می توانید بدون هیچ محدودیتی به ارائه وبسایت یا هر کسب و کار دیگری که به آن مشغول هستید بپردازید و دیگران را از فعالیت های خود با خبر کنید. به همین منظور بهتر است که از ایجاد هر محدودیتی روی پروفایل خود اجتناب کنید.

برای باز کردن پروفایل تان برای عموم کافیست سری به صفحه خود بزنید و از آن جا وارد Edit your public profile شوید. پس از آن از طریق ستون سمت راست گزینه Make my public profile visible to everyone را انتخاب کنید تا تمامی کاربران لینکدین از این پس بتوانند از پروفایل شما بازدید کنند و از کسب و کار یا ویژگی های فردی شما با خبر شوند.

دوستان و همکاران خود را پیدا کنید

مهمترین بخش لینکدین به پیدا کردن افراد مختلف و ارتباط داشتن با آن ها خلاصه می شود. پیدا کردن افراد در لینکدین هیچ شباهتی به فیسبوک و شبکه های اجتماعی دیگر ندارد. بیشتر افرادی که در این شبکه اجتماعی مشاهده می کنید، افراد حرفه ای هستند و ارتباط آن ها اساسا کاری است. به همین منظور بزرگ تر کردن جامعه کانکشن های تان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و باید برای به دست آوردن افراد بیشتر وقت بسیاری صرف کنید.

برای پیدا کردن افراد مختلف می بایست به منو My Network وارد شوید. با ورود به این بخش لیستی نا متناهی از افراد مختلف در اختیارتان قرار می گیرد که ممکن است از نگاه کاری، شباهت بسیاری به شما داشته باشند. کافیست کمی وقت بگذارید و پروفایل افراد مختلف را بررسی کنید و در صورت تمایل با کلیک روی گزینه Connect، آن ها را به جمع کانکشن های خود اضافه کنید.

حتما بخوانید : تولید محتوا و اهمیت آن در سئو

ارتباطات در LinkedIN چگونه است ؟

ارتباطات در لینکدین به طور کلی به سه دسته عمومی تقسیم می شوند:

ارتباطات کاری و حرفه ای:

 این دسته از ارتباطات به افراد یا شرکت هایی مرتبط می شود که علایق، نیازها و مشترکات بسیاری با هم دارند. می توان با پیدا کردن چنین افرادی کسب و کارتان را بهبود ببخشید و روابط کاری خود را گسترده تر کنید.

مشتریان یا متقاضیان:

 یکی دیگر از ارتباطاتی که به شدت در لینکدین دیده می شود، کانکشن هایی میان مشتریان و متقاضیان با صاحبین کسب و کار است. لینکدین یکی از بهترین راه ها برای تبلیغ کسب و کار است و از این طریق می توان با میلیون ها کاربر متقاضی خدمات مختلف، ارتباط برقرار کرد.

ارتباطات شخصی: 

همانند هر شبکه اجتماعی دیگری، ارتباط با دوستان و آشنایان در لینکدین وجود دارد. با این وجود چنین ارتباطاتی هم می تواند کاملا کاری باشد و فارغ از هر نوع صمیمیتی از لینکدین به عنوان یک پلتفرم حرفه ای در جهت بهبود کسب و کار استفاده کرد.

پیدا کردن کانکشن های بیشتر مسلما مفید خواهد بود. اما پیش از قبول کردن پیشنهاد هر ارتباطی کاملا به این موضوع فکر کنید که از این اتفاق چطور به نفع خود استفاده کنید. حداقل به صورت ماهیانه، لیست کانکشن های خود را به روزرسانی کنید و سعی کنید افراد بیشتری به کانکشن های خود اضافه کنید.

حتما بخوانید : همه چیز درباره سئو (SEO)

SEO و اهمیت LinkedIn در آن

از دید بسیاری از افراد، ارزش قرار دادن یک لینک در لینکدین بسیار بیشتر از ارائه همان لینک در یوتوب، فیسبوک یا دیگر شبکه های اجتماعی است. چرا که گوگل توجه ویژه ای به این وبسایت دارد و لینکدین را بسیار قدرتمند می داند. پس مطمئن باشید که استفاده از این پلتفرم و قرار دادن فعالیت ها یا لینک های خود روی آن، نهایتا به نفع شما تمام می شود.

گوگل از طریق لینکی که شما در پروفایل خود قرار داده اید، وبسایت شما را دنبال می کند. علاوه بر این، گوگل این کار را به صورت بر عکس نیز انجام می دهد و همین عامل باعث می شود که هر دو لینک موجود در وبسایت و لینکدین، از شانس بیشتری برای کلیک خوردن برخوردار شوند..

ساخت گروه در LinkedIn

مسلما یکی از امکاناتی که هر شبکه اجتماعی باید داشته باشد، ایجاد گروه های مختلف توسط افراد است. لینکدین هم از این قضیه مستثنی نیست و می توان با چند کلیک ساده، گروهی از افراد همفکر را در کنار یکدیگر جمع کرد و راجع به موضوعات مختلف به بحث و گفت و گو پرداخت.

برای ساخت یک گروه لینکدینی کافیست در منو بالای صفحه به دنبال گزینه Works بگردید. از آن جا با انتخاب گزینه Groups به صفحه ای ارجاع داده می شوید که از طریق آن هم می توانید یک گروه تازه ایجاد کنید و هم قادر خواهید بود با ارسال درخواست عضویت در گروه های مختلف و پر طرفدار، به جمع آن ها بپیوندید.