حذف اکانت سروش

حذف اکانت سروش

حذف اکانت در پیام رسان سروش کار ساده ایست و دردسرهای تلگرام را ندارد و از داخل خود برنامه به راحتی می توانید عملیات غیرفعال کردن حساب کاربری خود را انجام دهید. اما دقت کنید پس از حذف اکانت در برنامه سروش قادر به بازیابی اطلاعات خود نخواهید بود.

اپلیکیشن سروش چیست ؟

اپلیکیشن سروش یکی از اپلیکیشن های پیام رسان داخلی است که می توان از آن به عنوان جایگزینی برای تلگرام استفاده کرد.این پیام رسان به گونه ی طراحی شده است که کاربران بتوانند به راحتی با آن کار کنند و اصلا پیچیده ی خاصی ندارد.

در پیام رسان سروش شما می توانید برخی از قابلیت های پیام رسان های نظیر واتس اپ ، تلگرام و … را در اختیار داشته باشید. اپلیکیشن سروش قابلیت های مثل کانال های عمومی ، ایجاد گروه، استیکرهای زیبا و متنوع ،تماس صوتی ،گفتگوهای دو نفره و … را برای کاربران ایجاد کرده است.

حذف اکانت سروش

همانطور که می دانید برای پاک کردن تمامی داده های خود از برنامه های پیام رسان، تنها پاک کردن خود اپلیکیشن از لیست برنامه های نصب شده روی گوشی چاره ساز نبوده و برای این منظور نیاز است که قبل از اقدام به پاک کردن برنامه، اکانت یا حساب کاربری خود را از سرورهای مختص برنامه حذف نمایید. پیام رسان سروش که دایعه برابری و رقابت با تلگرام را در سطح کشوری دارد، از این امکان برخوردار بوده و کاربران می توانند به راحتی و با طی تنها چند مرحله، حساب کاربری خود را به طور کامل پاک نموده و به عبارت ساده تر، موفق به حذف اکانت سروش خود شوند.

مراحل حذف اکانت سروش

۱) برای اینکه اکانت خود را حذف نمایید باید وارد اپلیکیشن سروش شوید و در قسمت بالای کنار اسم سروش (علامت سه خط) را کلیک نمایید

برای اینکه اکانت خود را حذف نمایید باید وارد اپلیکیشن سروش شوید و در قسمت بالای کنار اسم سروش (علامت سه خط) را کلیک نمایید

۲) در این قسمت باید وارد بخش تنظیمات شوید(از منوی که باز می شود گزینه ی تنظیمات را باید انتخاب نمایید)

از منوی که باز می شود گزینه ی تنظیمات را باید انتخاب نمایید

۳) سپس به بخش حریم خصوصی وارد شوید

سپس به بخش حریم خصوصی وارد شوید

۴) زمانی که وارد بخش حریم خصوصی شدید ، سمت راست ۳ نقطه را مشاهده می کنید که باید بر روی آنها کلیک نمایید و گزینه پاک کردن حساب کاربری را انتخاب نمایید.

سمت راست ۳ نقطه را مشاهده می کنید که باید بر روی آنها کلیک نمایید و گزینه پاک کردن حساب کاربری را انتخاب نمایید.

۵) زمانی که این گزینه را انتخاب می کنید باید بعد از گزینه ی غیرفعال سازی حساب کاربری را انتخاب نمایید تا برای همیشه حساب کاربری سروش شما حذف گردد.

بعد از گزینه ی غیرفعال سازی حساب کاربری را انتخاب نمایید تا برای همیشه حساب کاربری سروش شما حذف گردد.

به همین سادگی شما می توانید حساب کاربری خود را حذف نمایید.

حتما دقت کنید :

نکته قابل توجه در دیلیت اکانت سروش این است که این پیام رسان نیز همچون بسیاری دیگر از برنامه های پیام رسانی، پس از حذف اکانت، امکان دسترسی دوباره به اکانت حذف شده را نخواهد داد و به هیچ وجه نمی توان اکانت حذف شده خود را بازیابی نمود. پس قبل از اینکه تصمیم به حذف اکانت سروش بگیرید، ابتدا از صحت تصمیم خود اطمینان حاصل کرده و سپس مراحل گفته شده در بالا را پیش بگیرید.

با ما همراه باشید

بلوط آی تی متخصص در برگزاری همایش ها و تبلیغات تخصصی در زمینه صنعت ساختمان

۱۳۹۷/۲/۸ ۱۴:۵۲:۱۶ ۲۴ام اردیبهشت ۱۳۹۷|فناوری اطلاعات|بدون ديدگاه

ثبت ديدگاه

چهار × چهار =