راهنمای اینستاگرام

شخصی سازی اینستاگرام (تنظیمات حریم خصوصی)

به صورت پیش فرض ، هر کسی می تواند پروفایل و پست های شما را مشاهده کند. با خصوصی و پرایوت کردن کردن اینستاگرام فقط دنبال کنندگان و فالورهای شما می توانند پست و عکس ها و ویدوئوهای شما را ببینند. حال با خصوصی کردن اینستاگرام ، کسانیکه که آنها را به عنوان دنبال کننده و فالور تائید کرده اید می توانند روی صفحات هشتگ یا موقعیت (لوکیشن) شما را ببینند.

برای اینکه حساب کاربری خود را در iOS تبدیل به خصوصی کنید به صورت ذیل عمل کنید:

  • به پروفایل خود بروید و روی instaicon-menu کلیک کنید.
  • روی instaicon-setting کلیک کنید.
  • روی   Account Privacy کلیک کنید و بعد روی Account Privacy  کلیک کنید.

چیزهایی که باید در مورد پست های خصوصی بدانید عبارتند از :

  • با توجه به تنظیمات حساب در شبکه های اجتماعی، پست های به اشتراک گذاشته شده شما می تواند توسط عموم مشاهده شود.
  • وقتی که پست های خود را خصوصی می کنید ، افراد به شما درخواست فالو برای دیدن پست هایتان یا فالورهایتان و دنبال کنندگان یا فالوکنندگان دنبال شوندگان خواهند فرستاد
  • درخواست های فالو در قسمت instaicon-Heart قابل مشاهده می باشد و در همان جا می توانید که آنها را تائید یا نادیده بگیرید.
  • اگر کسی شما را در حال حاضر دنبال و فالو کرده است و نمی خواهید که پیام و پست های شما را ببیند پس از خصوصی کردن حساب می توانید وی را بلاک کنید.
  • افراد می توانند به شما حتی با وجود پرایوت و خصوصی کردن حساب ، عکس یا ویدئو به صورت مستقیم ارسال نمایند.

اگر حساب شما عمومی باشد، هر کسی می تواند پست های شما را لایک کند یا نظر بدهد. اگر نمی خواهید افراد خاصی روی پست های شما نظر بدهند یا لایک کنند کافیست که آنها را بلاک کنید.

اگر حساب شما خصوصی باشد، فقط کسانی که بعنوان فالور یا دنبال کننده قبول کرده باشید می توانند که پست هایتان را لایک کنند یا نظر دهند .

اگر شخصی با پروفایل خصوصی ، بخواهد پست یا ویدئو را در یک شبکه اجتماعی دیگر به اشتراک بگذارد (همانند توئیتر، فیس بوک و …. ) تصویر در شبکه های دیگر دیده خواهد شد و لینک آن ثابت و بدون تغییر خواهد ماند. بعبارت دیگر پست شما از طرف هرکسی که به این لینک دسترسی داشته باشد قابل مشاهده خواهد بود.

به یاد داشته باشید که اشتراک گذاشتن یک پست یا وئدیو در شبکه های اجتماعی به این معنی نیست که تصویر در اینستاگرام قابل مشاهده می باشد (یعنی با وجود حساب پرایوت، وقتی عکسی را در سایر شبکه ها به اشتراک می گذارید و فرد برای دیدن آن از اینستاگرام استفاده می کند وقتی که حساب پرایوت است دید نمی شود و فقط فالورهای تائید شده آن را خواهند دید.

نظراتی که مناسب نیستند، یا تبعیض آمیز می باشند به صورت خودکار از پست ها یا ویدئوهای لایو حذف می شوند. بنابراین نظرات به صورت خودکار فیلتر میشوند اما شما همواره می توانید آن را تنظیم بنمائید.

  • به پروفایل خود بروید و روی instaicon-menu  کلیک کنید.
  •  instaicon-settingتنظیمات را کلیک کنید.
  • روی Comment Controls (کنترل نظرات) کلیک کنید.
  • روی Hide Offensive Comments مخفی کردن نظرات مغرضانه کلیک کنید و ان را روشن کنید.

اگر قسمت نظرات مغرضانه را فعال کرده اید می توانید فیلتر کلمات را روشن کنید تا نظراتی را که کلمات خاص یا شکلک یا شماره ها دارند فیلتر شوند.

  • به پروفایل خود بروید و روی instaicon-menu کلیک کنید.
  • روی instaicon-setting کلیک کنید.
  • روی کنترل نظرات کلیک کنید
  • مطمئن شوید که بخش ” مخفی کردن نظرات مغرضانه (نامناسب) ” را کلیک کرده اید.
  • حال روی ” فعال سازی فیلتر کلمات” کلیک کنید و ان را روشن کنید.

حال کلمات ، جملات ، شماره یا شکلکی را که نمی خواهید مشاهده کنید در قسمت مربوطه تایپ و وارد کنید.

در نظر داشته باشید که کلمات پیش فرض در همه زبان ها تعریف نشده است.

کلمات پیش فرض: کلمات پیش فرض فقط در بعضی زبان ها موجود می باشد.

کلمات سفارشی: در حال حاضر این سرویس برای زبان هایی که در آنها خط فاصله وجود ندارد مثل چینی و ژاپنی و تائی وجود ندارد.

وقتی که شما فیلتر نظرات را فعال می کنید، هم به نظرات جدید هم به نظرات موجود اعمال می شود. وقتی که فیلتر نظرات را خاموش و غیر فعال می کنیدو  نظرات فیلتر شده بازیابی می شوند.

شما می توانید آیتم نظردهی را در زیر پست های خاص خود غیر فعال کنید. وقتی که آیتم نظردهی را غیر فعال می کنید هر نوع نظری که در زیر پست باشد دیده نخواهد شد.

اگر آیتم نظردهی را دوباره فعال کنید نظرات قبلی بازیابی می شوند و مردم می توانند ان را مشاهده کنند.

برای غیر فعال کردن نظرات در گوشی های Ios به طریق زیر عمل کنید:

  • روی بالای پست خود کلیک کنید.
  • غیر فعال یا خاموش کردن نظرات یا فعال کردن نظرات را انتخاب کنید.

شما می توانید نظرات را قبل از به اشتراک گذاری غیر فعال یا خاموش کنید. در صفحه نمایش جاییکه کپشن (متن) یا موقعیت (لوکیشن) را اضافه می کنید روی تنظیمات پیشرفته کلیک کنید و آیتم نظردهی را خاموش کنید.

اگر حساب شما شخصی و پرایوت می باشد می توانید افراد را از لیست خود به روش زیر حذف کنید:

  • به پروفایل خود بروید
  • روی “فالور- دنبال کنندگان” کلیک کنید
  • در ایفون روی instaicon-ios-menu و در اندروید روی instaicon-android-menu  در سمت راست فالوری که می خواهید حذف کنید کلیک کنید و بعد گزینه حذف Remove کلیک کنید.

وقتی که یک فالور یا دنبال کننده را حذف می کنید انها متوجه نخواهند شد که انها را حذف یا پاک کرده اید.

شما می توانید با بلاک کردن یک فرد ، او را از لیست دنبال کنندگان خود حذف کنید. وقتی که آنها را حذف می کنید متوجه نخواهند شد.

اگر حساب شما روی خصوصی تنظیم شده باشد می توانید بازهم روی پست های خود از هشتگ استفاده کنید. اما پست شما روی صفحات عمومی هشتگ ظاهر نخواهد شد و فقط دنبال کنندگان تائید شده می توانند در صفحات هشتگ  یا در پیام های مستقیم اینستاگرام، پست شما را مشاهده کنند.

وقتی که شما پستی را لایک می کنید، این لایک را هر کسی که پست را می بیند خواهد دید. دنبال کنندگان شما می توانند اسم کاربری شما را زیر پست هایی که لایک کرده اید ببینند) فارغ از اینکه یک پست هزاران لایک هم داشته باشد شما دیده می شوید مثلا instaicon-Heart نام کاربری شما و ۱۲ نفر دیگر

بعد از ۴ تا لایک ، در زیر پست تعداد لایک ها را خواهید دید و همچنین اگر کسی را فالو کرده باشید و وی آن پست را لایک کرده باشد زیر پست مشاهده خواهید کرد.

اگر حساب شما شخصی باشد :

فقط دنبال کنندگان تائید شده می توانند پست های شما را ببیند و البته لایک ها و نظرات را هم خواهند دید.

لایک های پست های شما در قسمت  instaicon-Heart فعالیت > دنبال کنندگان دیده نمی شود.

وقتی که شما یک پست عمومی را لایک می کنید ، لایک شما برای همه قابل مشاهده هست و آنها می توانند روی نام کاربریتان کلیک کنند و وارد صفحه بشوند اما فقط دنبال کنندگان تائید شده می توانند پست شما را مشاهده کنند.

وقتی که کسی شما را در اینستاگرام شروع به فالو کردن می کند ، پیشنهاداتی از اینستاگرام برای دنبال کردن اشخاصی شبیه پروفایل شما دریافت می کند همانند دوستان شما یا آدمهای دیگری که شما می شناسید. اگر نمی خواهید این پیشنهادات روی پروفایل شما دیده شود می توانید به روش زیر عمل کنید:

  • وارد com از کامپیوتر یا گوشی موبایل خود شوید.
  • روی  instaicon-personal در قسمت بالا سمت راست کلیک کنید و بعد روی ویرایش پروفایل کلیک کنید.
  • بعد روی ” پیشنهاد حساب های مشابه” کلیک کنید و بعد روی ” ارسال” کلیک کنید.

در نظر داشته باشید که وقتی این گزینه را روی پروفایل خود غیرفعال می کنید به همین صورت شما هم به سایر آدمها پیشنهاد نخواهید شد و در صفحه حساب های مشابه دیده نمی شوید.

اگر پست های شما عمومی باشد تمام افراد پروفایل شما را در قسمت instagram.com/[your username] مشاهده خواهند کرد.

اگر پست های شما خصوصی باشد، پست های شما برای کسانی قابل مشاهده خواهد بود که آنها را بعنوان دنبال کننده یا فالور تائید کرده اید.

در مورد ” تنظیم حساب خصوصی” بیشتر بدانید. این تنظیمات خصوصی روی موبایل دقیقا منطبق با تنظیماتی است که روی وب انجام می دهید.

در صورتیکه به حساب اینستاگرام خود با استفاده از مرورگر وب وارد شده باشید ، تصاویر شما در جستجوی گوگل خواهد امد. در حقیقت این سایت های ثالث از طریق API ما ایجاد شده است و مستقیما به اینستاگرام ربط ندارد.

اگر نمی خواهید که تصاویر یا ویدئو های شما در گوگل دیده شود پیشنهاد می شود که از “لغو دسترسی به وب سایت ثالث” استفاده کنید یا حساب خود را تبدیل به شخصی نمائید. البته برای سایت های همانند گوگل مقداری طول می کشد تا دوباره ایندکس گذاری نموده و تصاویر را حتی اگر حسابتان را پاک کرده باشید حذف نماید.

اگر می خواهید با اپی که تصویر شما را روی گوگل نشان می دهد تماس بگیرید در پایین لینک ها را دنبال کنید تا بتوانید از طریق API ما انها را بهینه کنید.

اینستاگرام به صورت مستقیم به شخص ثالثی که از API ایسنتاگرام استفاده می کند دسترسی مستقیم ندارد و ما نمی توانیم در فرآیند حذف عکس های شما از گوگل کمکی بکنیم یا آن را تسریع نمائیم.

۱۳۹۷/۸/۵ ۱۵:۵۸:۳۱

ثبت ديدگاه

نه + چهار =