راهنمای اینستاگرام

مدیریت فالوورها در اینستاگرام

مدیریت دنبال کنندگان

اگر حساب کاربری شما خصوصی است، هر کسی که مایل به دیدن عکسها یا ویدیوهای شما باشد، باید  شما را دنبال کند. پیگیری درخواست ها درقسمت instaicon-Heart  فعالیت شما ظاهر می شود.

برای تأیید یا رد درخواست، روی تأیید یا حذف کلیک کنید.

اگر شما به طور تصادفی یک درخواست پیروی را رد کنید، می توانید از فرد بخواهید تا دوباره درخواست خود را ارسال نماید.

برای غیر فعال کردن این مورد باید

  • به پروفایل یا نمایه شخص بروید.
  • روی instaicon-follow ضربه بزنید و بعد گزینه دنبال نکردن را انتخاب کنید.

هنگامی که این کار را انجام داید نمایه یا پروفایل آن شخص از حال دنبال کردن (فالوینگ) به حالت فالو یا همان درخواست دنبال تبدیل می شود. ما به افراد بابت غیر فعال کردن این گزینه اطلاع نمی دهیم.

توجه: تنها راه حذف کسی از دنبال کنندگان تان ، مسدود کردن فرد می باشد. وقتی کسی را مسدود می کنید، آن فرد دیگر نمی تواند عکس ها ، ویدوئوهای شما را ببیند یا حتی پروفایل شما را جستجو کند.

به طور پیشفرض، هر کسی میتواند نمایه و پستهای شما را در Instagram مشاهده کند. شما می توانید پست هایتان را خصوصی بکنید که دراین حالت فقط دنبال کنندگانتان می توانند آنها را ببینند.

برای تنظیم پستهای خود در برنامه Instagram در iOS:

  1. به نمایه خود بروید و روی  instaicon-menu ضربه بزنید
  2. روی تنظیمات instaicon-setting ضربه بزنید.
  3. روی حساب کاربری خصوصی ضربه بزنید و سپس برای فعال کردن حساب خصوصی روی Private Account ضربه بزنید.

موارد ذیل را در مورد پست های خصوصی بخاطر بسپارید:

  • پست های خصوصی که در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارید ممکن است بسته به تنظیمات حریم خصوصی شما در ان شبکه ها قابل مشاهده باشد. به عنوان مثال، یک پستی که در اینستاگرام خصوصی است اما در توئیتر به اشتراک میگذارید توسط تمام افرادی که در توئیتر شما را می بینند دیده می شود.
  • هنگامی که پست های خود را خصوصی می کنید، مردم مجبور خواهند شد که درخواست دنبال کردن را برای دیدن پست هایتان برای شما بفرستند.
  • این درخواست در قسمت instaicon-Heart قابل مشاهده است.
  • اگر کسی شما را در حال حاضر دنبال می کند و نمی خواهید پست های شما را ببیند وی را بلوک یا مسدود کنید. (با خصوصی کردن پروفایل دنبال کنندگان قبلی حذف نمی شوند).
  • افراد می توانند به شما فیلم یا ویدئو بفرستند حتی اگر شما را دنبال نکنند.

برای مسدود کردن فرد:

  • نام آنها را انتخاب یا به پروفایلشان بروید
  • روی  instaicon-ios-1 در آیفون و instaicon-android-menu در اندروید ضربه بزیند در قسمت بالا راست این آیکون را خواهید دید.
  • حال گزینه بلاک یا مسدود را بزنید.

توجه: پس از بلوکه یا مسدودی یک فرد، لایک ها و نظرات آن فرد از پست ها و ویدوهای شما پاک نخواهید شد و برای این کار باید هر نظری را یک به یک پاک کنید.

برای خارج کردن یک فرد از مسدودی :

  • مراحل یک و دو گزینه اولی را انجام دهید و بعد وی را آن بلاک یا از مسدودی در بیاورید.

با مسدود کردن یک فرد وی متوجه نخواهد شد که شما او را مسدود کرده اید.

۱۳۹۷/۸/۱۳ ۱۴:۲۶:۰۹

ثبت ديدگاه

شش − 4 =