۱۳ چیزی که افراد توانمند ذهنی از آن اجتناب می کنند.

با توجه به محبوبیت عظیم این پست، شما می توانید تمرینات موثر در افزایش قدرت ذهنی را در اینجا بخوانید.

همواره مدیران در مورد قدرت و سلامت جسمی نگران بوده اند و وقتی در مورد قدرت ذهنی صحبت می کنیم این نگرانی بیتشر نیز می شود. مخصوصا برای کارآفرینان، مقالات متعددی در مورد اهمیت و مشخصات قدرت ذهنی –  همانند خوش بینی، توانایی، سرسختی و توانایی پایدار ذهن نوشته و منتشر شده است.

با این حال، ما می توانیم توانایی ذهنی را با شناسایی چیزهایی که افراد با ذهن قوی – توانمند ذهنی انجام نمی دهند تعریف کنیم.  در طول آخر هفته، این لیست توسط امی مورین، روان درمانگر و کارشناس پزشکی بالینی دارای مجوز کارهای اجتماعی منتشر شد و مرا تحت تاثیر قرار داد و در اینجا می خواهم این لیست را به همراه چگونگی استفاده از آنها برای کارآفرینان به اشتراک بگذارم.

۱-اتلاف وقت برای تاسف خوردن برای خود:

ادمها با ذهن قدرتمند درمورد شرایط احساس تاسف نمی کنند و یا آنگونه که با آنها برخورد شده با دیگران برخورد نمیکنند.

آنها یاد گرفته اند که مسوولیت اعمال و نتایج خود را می پذیرند و می دانند که زندگی اغلب عادلانه نیست. (مریم میرزاخانی – نابغه ریاضی که بر اثر سرطان سینه درگذشت: زندگی عادلانه نیست، وقتی که در خانواده خوب و با هوش زیاد بدنیا آمدم هم نبود، پس الان هم شکایتی ندارم).

 آنها می توانند با خودآگاهی از این شرایط بیرون بیایند و قدردان درسهایی باشند که آموخته اند. وقتی که دوباره شرایط بد می شود یا مطابق میل آنها نیست با کلماتی چون” آه چه خوب” یا “بعدی” با آن روبرو می شوند.

روابط عمومی قدیمیه مرده است ، بفهمید که چگونه با اهداف و اشتیاق روبرو شوید.

۲- هراس از قدرت و تاثیر دیگران :

افراد با توانایی ذهن بالا ، اجازه نمی دهند آدم ها باعث ناراحتی شان بشوند. آنها قدرت کنترل احساسات و واکنش های خود را دارند. آنها می دانند که قدرت واقعی ، توانایی و مدیریت خود و پاسخ هایشان است.

۳- شرم از تغییرات :

آدم های توانمند ذهنی ، درگیر تغییرات هستند و از تغییرات استقبال می کنند. بزرگترین ترس آنها از ناشناخته ها نیست بلکه تبدیل شدن به مرداب است.  محیط متغییر و عدم اطمینان به آنها انرژی می دهد و بهترین ها را برای آنها به ارمغان می آورد.

۴-اتلاف وقت روی غیرقابل کنترل ها:

آدمها با توانایی ذهن بالا خیلی در مورد ترافیک، گم شدن چمدان یا بخصوص دیگران خیلی شکایت نمی کنند. چرا که می دانند این موارد غیرقابل کنترل است. در شرایط بد ، آنها می دانند که آنچه که می توانند کنترل کنند پاسخ ها و رفتار خودشان هست و از آن به نحو احسن استفاده می کنند.

۵-نگرانی در مورد خوشامد دیگران:

آیا می دانید چه کسی دلسوز هست؟ یا بالعکس افرادی که باعث ناراحتی و رنجش دیگران بعنوان نشانی از قدرت و تقویت احساس قدرت می شوند. هیچ کدام از اینها خوب نیست. افراد توانمند ذهنی تلاش می کنند مهربان و با انصاف و عادل باشد و به دیگران در صورت لزوم احترام می گذارند و سخنان خود را سانسور نمی کنند چرا که می دانند امکان دارد افرادی از شنیدن سخنان آنها ناراحت شوند و البته توانایی هدایت موقعیت به طرف مورد نظر را دارند.

۶-ترس از پذیرفتن ریسک های حساب شده:

یک فرد توانمند ذهنی، تمایل به پذیرفتن ریسک های حساب شده دارد. این مورد با پریدن احمقانه در داخل خطرات فرق دارد. اما با قدرت ذهنی، یک فرد می تواند ریسک ها و منافع را به طور کامل وزن کند و پیش از انجام اقدامات به طور کامل، ناهنجاری های احتمالی و حتی بدترین سناریوها را ارزیابی کند.

۷-نپذیرفتن گذشته :

تصدیق گذشته بویژه چیزهایی که از تجارب گذشته یاد گرفته اید یک قدرت هست و البته افراد توانمند ذهنی، این توانایی را دارند که انرژی ذهنی خود را با ناراحتی های گذشته یا شکوه و عظمت از دست رفته تلف نمی کنند. نها انرژی خود را برای ایجاد یک حال و آینده مطلوب سرمایه گذاری می کنند.

۸-تکرار و تکرار یک اشتباه :

همه ما تعریف دیوانگی را می دانیم، درست است؟ ما یک عمل را تکرار و تکرار می کنیم و می خواهیم که نتایج از بار قبل متفاوت و بهتر باشند. یک فرد توانمند ذهنی مسوولیت کامل رفتار گذشته را پذیرفته و از اشتباهات خود درس می گیرد. تحقیقات نشان می دهد که توانایی دیدن خصوصیت خود در یک روش دقیق و مولد یکی از بزرگترین نقاط قوت مدیران و کارآفرینان موفق است.

۹-عدم خوشحالی از موفقیت دیگران:

این قدرت یک شخصیت هست که از موفقیت دیگران خوشحال و هیجان زده شود. آدمها با ذهن قدرتمند این توانایی را دارند و به موفقیت دیگران حسادت نمی کنند و ناراحت نمی شوند (گرچه یاداشت های دقیقی از روش موفقیت آنها بر می دارند). آنها به سختی برای موفقیت خود تلاش می کنند بدون اینکه بخواهند از میان برها و راههای نامناسب استفاده کنند.

۱۰-تسلیم پس از شکست:

هر شکستی ، شانسی برای اصلاح هست. حتی بزرگترین کارآفرینان هم بیان می کنند که در تلاش های اولیه شان شکست های بسیاری داشته اند. مردمان با توانمندی ذهنی اگر لازم باشد شکست می خوردند تا زمانی که تجربه لازم از هر شکست بتواند انها را به اهدافشان برساند.

۱۱-ترس از تنهایی:

مردمان توانمند ذهنی از زمانی که در تنهایی هستند لذت می برند و گاهی حتی بدنبال تنهایی نیز می باشند. آنها از این تنهایی برای برنامه ریزی، صرفه جویی و تولید استفاده می کنند. از همه مهم تر، انها برای شادی و حفظ روحیه خود وابسته به دیگران نیستند. آنها می توانند هم با دیگران هم بدون آنها خوشحال باشند.

۱۲-جهان به انها بدهکار هست:

به ویژه در اقتصاد کنونی، مدیران و کارمندان در هر سطحی می دانند که جهان به انها، حقوق و مزایا، بیمه بازنشستگی و یا زندگی راحت بدهکار نیست. ادمها با توانمندی ذهنی وارد دنیا می شوند خود را برای کار و موفقیت بر مبنای شایستگی هایشان در هر مرحله ای از بازی اماده می کنند.

۱۳-انتظار به نتایج فوری:

اینکه این یک برنامه تمرینی هست یا یک رژیم تغذیه یا شروع یک کسب و کار، ادمهای توانمند ذهنی بیشتر از آنکه دنبال نتایج فوری باشند، آماده یک تلاش طولانی هستند. آنها وقت و انرژی خود را در مقیاس مشخص اعمال می کنند و هر نقطه عطفی را در مسیر جشن می گیرند. انها قدرت ماندن و ایستادگی را دارند. می دانند که تغییرات واقعی زمان بر است.

 حال آیا بعنوان یک کارآفرین قدرت ذهنی دارید؟ آیا عناصری  که در این لیست بیان شد دارید.  با تشکر از امی مورن، من می خواهم امروز توانمندی های خود را در هر یک از این زمینه ها تقویت کنم. در مورد شما چطور؟

نویسنده : شریل کانر متخصص در کسب و کارهای کوچک
مترجم : فاطمه ابوالحسن لو